Portræfotografering ved uddannet fotograf

Portrætfotograf Herning -Få lavet en flot og kreativ portætfoto serie ved en dygtig, ung og professionel fotograf i Herning. Portrætfotografering hos dig hjemme i privaten, eller via vores mobile fotostudie hvor i ønsker det i Herning.

portrætfoto_ Herning

Portrætfotos til private og erhverv

Vil du/i gerne have lavet et flot portrætfoto af dig selv til ansøgning, hjemmeside, virksomheden eller privat på Facebook, linkedin, google+ eller facebook? Så kontakt os og hør mere om hvilke muligheder vi kan tilbyde dig så, du får det helt rigtige portrætfoto, der viser lige præcis den side af dig selv du gerne vil have frem på billedet.

Se mere om portrætfotografering i Herning.

portrætfoto

Personlig portrætfotografi

Portrætfotografering handler for os om at lave billeder med personlighed og “den gode stemning”. Vores kunder skal have en god oplevelse af selve fotograferingen, og føle af fotografen skaber den gode stemning under selve fotograferingen.

portrætfotograf_ Herning

Portrætfoto fra din bedste side

Vi laver portrætfotos i den personlige stil, så billedet fortæller en historie, men samtidigt viser personen fra “sin bedste side”. Vi elsker af arbejde med mennesker og portrætfotografering, og med en frisk tilgang til fotografiet, får vi ofte fede og spændende fotos ud af det.

portrætfotografiet

indhold