Bryllup Herning

Skal i holde bryllup Herning, så skal i med garanti også bruge en dygtig kompetent bryllupsfotograf. Vi har fotograferet mange bryllupper i Herningog kender til en masse af de gode og spændende lokationer hvor man kan lave de mere kreative og spændende bryllupsbilleder.

Klik og Se vores bryllupsgalleri her.

Bryllupsfotografering med kant

Bryllupsfotografering med kant er den slags bryllupsfotos vi gerne vil lave. Hos os vil vi gerne lave et spændende mix mellem de klassiske bryllupsbilleder og de moderne og fotojournalistiske bryllupsbilleder. Vi kører i hele Danmark, så vi kommer selvfølgelig også i Herning.

Feststeder i Herning

Der findes mange hyggelige feststeder i Herning. Vi har fotograferet ved mange bryllupper i Herning og har derfor også set mange forskellige og hyggelige steder i byen. Nogle af stederne vi kan nævne er:

Ejstrupholm Hotel – Bryllupslokaler – Vi hjælper med jeres bryllup. Når I skal holde bryllup, ved vi hos Ejstrupholm Hotel, hvor vigtigt det er, at festen og bryllupslokaler passer til brudeparret. Derfor går vi op i detaljer og vi sammensætter, sammen med jer, en fest i vores bryllupslokaler, som passer til jeres bryllup.

Den Japanske Have ved Herning – Det japansk inspirerende BB hotel er beliggende i Hammerum, mellem Ikast og Herning. Den Japanske Have Bed & Breakfast er oplagt til både bryllup, konfirmation, familiefest, foredrag, møder osv.

Best Western Plus Hotel Eyde i Herning – Skal du holde bryllup i Herning stiller vi både mange års erfaring og smukke festlokaler til rådighed. Bryllupsfesten er en ganske særlig begivenhed, som vi byder velkommen med den allerstørste opmærksomhed. Stedet stiller gerne vores erfaring og ekspertise til rådighed i planlægningen af festen ned til mindste detalje, og står inde for den absolut bedste kvalitet i tilberedning, anretning og servering af jeres bryllupsmenu. 

Læs mere om bryllupsfotografering i Herning her.

indhold