Mangler du lige det gode foto, der gør, at du kommer øverst i bunken med ansøgninger?

Job ansøgning og CV – Mangler du lige det gode foto, der gør, at du kommer øverst i bunken med ansøgninger? Et foto og den fysiske fremtoning betyder meget i relation til andre mennesker, og det gør det også, når man søger job. Derfor er det vigtigt med at godt foto til CV og ansøgning, der udstråler, troværdighed, selvsikkerhed, og appellerer til den, der skal bladre ansøgningerne igennem og læse dem. Vi fotograferer til alle slags cv og ansøgninger i Herning via mobil studiet.

Vi skal ikke lade os narre.

Job ansøgning og CV

Blikfang er afgørende – sikrer du kommer øverst i bunken

På et foto til CV og ansøgning, hvor læseren måske kun kort skimmer ansøgningerne, betyder det meget, at billedet fanger opmærksomheden. Det kan gøres på flere måder, og skal selvfølgelig gøres diskret, så det bliver modtaget efter hensigten. Det er slet ikke utænkeligt, at lige det gode billede gør, at det er din ansøgning, der bliver gemt i den gode bunke.

Personligt udtryk skal fanges i billedet

Personen bag portrættet skal fanges fra sin bedste side. Det er fotografens opgave at skabe den gode stemning, så personen der fotograferes slapper af og nyder selve fotograferingen, og ad den vej fanger “modellens” personlighed på billedet. Det er de personlige billeder med det rigtige udtryk, der sælger.

Den professionelle fotograf i Herning.

indhold