Dating og profil foto der sender dig på en date

Hvis du overvejer at få lavet et profilfoto dating sider af dig selv, handler fotograferingen altid om at “sælge budskabet” eller “sælge varen”. Vi ved fra erfaringen, som fotografer igennem en årrække, hvor vigtigt det er at fange det rette øjeblik og det perfekte glimt i øjet.

Vi ser masser af billeder i det daglige

Dagligt “overrisles” vi med fotos i blade, fjernsynet og mange andre steder. Vi er blevet “garvede” til at kigge på fotos, derfor skal der også laves noget ekstra personligt og anerledes for netop at skabe en opmærksomhed der ikke ender med at drukne i mængden.

Vi kender Herning godt

Vi er fotografer i Herning og vi kender byen rigtigt godt, og lige præcis derfor kan vi levere fotos on-location fra mange forskellige spændende steder i Herning by, eller vi kan lave en flot og anerledes profil foto serie af dig via mobile lækre fotostudie hvorsomhelst i Herning.

De fede lokationer giver gode fotos

At kende til de spændende lokationer, betyder klart en verden til forskel i de billeder du efterfølgende modtager. Fotografen ved hvor lyset er bedst, og hvor lokationen egner sig allerbedst til dating billeder og profil billeder.

Fotografering af dating og profil fotos

Når i kontakter fotografen før jeres session omkring dating eller profil fotograferingen, tager vi en snak om valg af lokation eller om i ønsker vi kommer med vores mobil fotostudiet. Vi vil også guide jer til hvilket tøj og “look” vi som professionelle fotografer, ved virker ved profilfoto og dating fotos.
Selve fotograferingen foregår altid i en hyggelig og afslappet atmosfære. Vi ved hvor vigtigt det er for “modeller”, at slappeaf under selve fotograferingen. Føler man sig afslappet og godt tilpas i fotografens selskab, så kommer de gode billeder automatisk.

Læs mere om fotografering i Herning her.

indhold