Billedbehandlingen på computeren er en meget stor del af det kreative arbejde

Billedbehandlingen på computeren er en meget stor del af det kreative arbejde i forbindelse med min portrætfotografering. Det er her, hvor det enkelte fotografi bliver gennemarbejdet, og der for eksempel sker nødvendige beskæringer, korrektioner af lys, kontrast og farver m.m..

Billedbehandlingen skaber flottere billeder, samtidig med at de væsentligste elementer træder tydeligere frem i det færdige fotografi.

 

Billedbehandlingen af portrætfotograferierne er delt op i tre kategorier:

A

Den mest omfattende billedbehandling, som er meget minutiøs. Håndværk og meget detaljeret redigering hvor de forskellige områder i billedet behandles individuelt med justering af lys, farve, kontrast m.m.  Retouchering og billedmanipulation hvor uønskede detaljer fjernes. Evt. nødvendig beskæring foretages også. Tidsforbrug fra 30 minutter op til 1-2 timer pr. fotografi. – gælder for den bedste portrætfotografering

B

Stadig håndværk men knap så minutiøs. De enkelte områder i billedet behandles også her individuelt med justering af lys, farve og kontrast men tidsforbruget er lavere. Der laves ingen retouchering eller billedmanipulation, men stadig evt. nødvendig beskæring af billedet. Tidsforbrug ca. 8-20 minutter pr. fotografi.gælder for den billigere portrætfotografering.

C

En grundlæggende billedbehandling af den originale fil med justering af lys, farve og kontrast. Ingen beskæring. I modsætning til billedbehandling A og B redigeres hele billedfladen her på én gang. Tidsforbrug ca. 1-2 minutter pr. fotografi. – aktuelt hvis du ønsker at købe dvd med alle billedfilerne.

portrætfotografering til alle.  I professionelt fotostudie eller hjemme hos dig selv, i skoven eller ved stranden.

Portrætfotografier af dine børn, søskendeportrætter, hele familien, til jobansøgningen, til datingprofilen, til kæresten…

   

>>

Studiefotografering foregår i vores fotostudio og varer ca. 30-45 minutter. Der er både tid til at tage en snak om dine ønsker og lave nogle gode skud!

>>

Efter fotograferingen har du på internettet adgang til alle de uredigerede billeder – og her kan du i fred og ro udvælge hvilke og hvor mange færdigredigerede portrætter du vil have fremkaldt. Jeg har på forhånd udpeget de billeder jeg synes er de bedste, så det gør udvælgelsen nemmere for dig – men du har selvfølgelig mulighed for at se alle billedfiler.

>>

Når du har udvalgt dine billeder skal du tage stilling til hvor meget billedbehandling du ønsker. Billedbehandling er en digital efterredigering på computeren, og du kan vælge mellem Billedbehandling A og B.

>>

Billedbehandling A: håndværk hvor forskellige områder i billedet redigeres individuelt med detaljeret og minutiøs justering af fx lys, farve, kontrast og beskæring. Retouchering/digital manipulation er inkluderet i prisen, dvs. uønskede detaljer m.m. kan fjernes eller nedtones.

>>

Billedbehandling B: Der laves hverken retouchering eller digital manipulation. Stadig individuel redigering af billedets forskelllige områder, men knap så deltaljeret.

>>

Du kan her læse mere om billedbehandling A og B samt se eksempler på “før” og “efter” redigering.

>>

Portrætterne leveres på papir i en størrelse du selv bestemmer – se herunder. Spørg efter priser på andre størrelser end de nævnte!