Reklamefotograf Herning

Reklamefotograf Herning til fotografering af både erhverv og private. Skal i bruge nye billeder til hjemmesiden, de sociale medier, dating, jobbet. Eller skal i bruge en fotograf til en reklame, professionelle madfotos, portrætter billeder af mennesker og fotos fra din virksomhed.

Kontakt
reklame foto Herning
reklamefotograferne Herning
erhvervsportræt Herning
erhvervsfoto Svendborg
erhvervsfotos Herning
portrætfoto kvinde fotostudio
Herning erhverv messe
set card model foto portræt
Reklamefotograf Midtjylland - fotografer, reklamefotografer, erhvervsfotografer
Udførelse af professionelle reklamefoto
reklamefotograf Herning
reklamefotos Herning
reklame billeder Herning
virksomhedsportræt Svendborg
virksomhedsportrætter Herning
portrætfoto mand fotostudio
freelance fotograf Herning reklame
Vi sætter brand og fortælling i centrum, når vi leverer reklamebilleder.
Professionelle reklame fotografier. Kvalitet i højsæde
Professionel fotograf til privat og erhverv med stærke billedløsninger
reklamefotografering Herning
reklamefotos Herning
reklamefoto Svendborg
forretnings portræt Svendborg
forretnings portræt Herning
portræt fashion
fotograf kursus Svendborg
Fotografen laver også billeder til modeller og modelmagasiner
Freelance Reklamefotograf i Trekantområdet
Commercial photography
reklamefotografer Herning
Herning reklamefotograf
Svendborg erhvervsmand
fotograf i Herning
fotograf i Svendborg
portræt model
kvinde portræt erhverv Svendborg
Fotografen laver også billeder til modeller og modelmagasiner
Leverer billedemateriale med kreativitet og kvalitet til tiden
Fotograf,Reklamefotograf, fotoopgaver

Reklamefotograf Herning og omegn

Reklamefotograf Herning – Er jeres virksomhed ude efter en ny profil udadtil og vil i gerne have gode fotos, der præsenterer jeres virksomhed på en professionel og seriøs måde, så overvej en reklamefotografering ved Herning Fotografi. Vil i gerne sikre jer en nytænkende reklamefotograf med en kreativ tilgang? Fotograferne ved Herning fotografi sætter kundens behov i et mix mellem egne kreative ideer og budskabet, så begge dele tilgodeses i et samspil mellem kundens behov og fotografens ideer.

Hvem er så Herning reklamefotografi?

Hvem er så Herning reklamefotografi? Vi er livsstilsfotografer, vi nyder når vi bliver stillet en udfordring. Nysgerrigheden driver os i firmaet, vi nyder at rode rundt, lege og ekserimentere med vores billeder og setups. Vi forsøger at lade vores personlige eksperimenter skabe den gode stemning i billederne. Vi er af personer meget dybe og fokuserede i vores arbejde, men kan også være totalt fjollede og pjatte rundt. Vi tror på det er lysten til at lege og eksperimentere, der gør os til gode fotografer. Vi elsker kontraster og vores filosofi er nok den at der skal kulør på tilværelsen.

Hvad er jeres baggrund?

Vi startede på Medieskolerne i Viborg på fotografuddannelsen, som reklamefotograf for snart 8 år siden. Uddannelsen har givet os masser erfaring og indsigt i lys lægning, opbygning af billeder, kommerciel forståelse for billedets funktion og dets behov for at sælge budskaber. Efter uddannelsen var vi ikke i tvivl. Vi ville selv prøve kræfter med jobbet, som fotografer. Vi ville selv stå for vores koncepter og ideer, og ikke præges af andre kollegaers i branchen. Vi har startet Herning fotografi her og satset på at gøre vores kunder tilfredse igennem de sidste 8 år ny. Vi synes faktisk det er gået meget godt.

Hvilke opgaver påtager i jer så?

Vi fotograferer mange forskellige opgaver, som reklamefotograf Herning. Vi laver interiør og boligbilleder. Vi laver også madbilleder og portrætter. Hver opgave kræver noget forskelligt af os, som fotografer. Vi blandt andet lavet madbilleder til restauranter, portrætter af kokke og tjenere, samt madfotos til kogebøger der selvfølgelig skal være både appetitvækkende og maden skal fremhæves lækker og delikat, som muligt. Når vi laver interiørfotografering er det detaljerne vi sætter fokus på. Der skal produktet styles, og vi bruger meget tid på at gennemse hver eneste detalje og justerer hele tide indtil vi opnår det billede vi ønsker. Vi har leveret billeder til Bolig Magasinet, Mad & Bolig, mange forskellige restauranter og butikker gennem de sidste 8 år. I forhold til portrætter fotograferer vi som regel billeder til magasiner og hjemmesider.

Hvordan går i til en kundes opgave?

Det er vigtig for os at få hele historien omkring firmaet med i billederne og selvfølgelig også produktet eller personen vi skal fotografere. Vi bruger en del tid på at sætte os ind i kundens idé til billederne og krydret med vores egne ideer og erfaring, at leve op til kundens behov på bedste vis. Vi er altid meget imødekommende over for vores kunder. Opstår der nogle problemer undervejs i kommunikationen, vil vi altid fremstå, som problemknuser. Vi er faktisk rigtig gode til at få snakket tingene igennem og få løst eventuelle mindre uoverenstemmelser, der kan opstå i den kreative proces. Vi kender efterhånden en del til Hernings erhvervsliv igennem 8 år i byen.

Hvad er jeres drivkraft i reklamefotografiet?

 

Inspiration er naturligvis en stor drivkraft hos os. Vi bliver meget inspireret af at være sammen med inspirerende mennesker med noget på hjertet. Vi elsker at høre om historien bag virksomheden og produktet vi efterfølgende skal levere billeder af. For os er inspiration essentielt, da det sætter gang i det kreative flow. Vi laver også events.

 

Hvad er det bedste ved jobbet som reklame og livsstilsfotograf?

Vi oplever sjældent at dagene er ens. Det er både spændende og selvfølgelig også udfordrende hvilket selvfølgelig holder meget af. Vi nyder at følge med i hvad, der rører sig inden for interiør, design, samt portrætfotografiet og følger med i hvad der er in. Desuden elsker vi bare at nørde med billeder og skabe og modellere samt billedbehandlingen. Men det bedste er faktisk kontakten til vores søde kunder.

Hvad adskiller jer så fra andre fotografer?

Vi kan fornemme på vores kunder at de vælger os for vores personligheder. Vi ser muligvis detaljer i billeder, som andre kollegaer ikke vægter. vi har meget fokus på lyset, billedets forskellige vinkler, farver og former herunder selvfølgelig struktur og materialevalg, hvilket vi gør i samarbejde med dekoratører og stylister. Når vi fotografere portrætter bruger man nok en del psykologi, så vi får personen til at føle sig i sit rette element. Derfor adskiller vi os nok fra en del andre reklamefotografer.

Kontakt reklamefotografen

Skriv til os og hør mere om vores reklamefotografering, stil, pris og billedantal. Hør også mere om hvordan reklamefotos, kan promovere jeres forretning eller virksomhed.

indhold