Fotografering i dagplejen og børnehave og institutioner

Vi fotograferer i vuggestuer, børnehaver, legestuer og dagplejer i Herning (også hele Jylland og Fyn). Det anbefales at vi vælger en dato for fotografering i perioden Januar til og med Maj, da vi så undgår højsæsonen og det mere pressede program.

dagpleje-fotograf

børn skal fotograferes i leg

Jeg bruger god tid under fotograferingen og leger med børnene, så billederne fremstår mere hyggelige og afslappede og i en god stemning. Dette giver som regel det bedste og mest afslappede børnefotos.

Dagplejeren får selvfølgelig et gruppefoto af børnene gratis. På den måde kan hun/han følge sine unger igennem årene ved en tilbagevendende aftale med os.

Læs mere om fotografen i Herning her.

fotos-fra-dagplejedagsinstitution-fotografering

Vi sørger for det praktiske omkring dagen

Vi sørger for alt det praktiske omkring fotografering i Herning institutionerne og der kan selvfølgelig betales med giro, så det ikke er dagplejen der skal stå for betaling etc.

få en kreativ fotograf til at lave kreative institutionsbilleder

Fotografering i dagplejen giver altid søde og sjove samt spontane billeder af ungerne i leg og hyggelige stunder. Fotografen kravler så at sige “ned i børnehøjde” og fanger de gyldne små øjeblikke af børnene i leg.

Skriv til os og hør mere om fotografering i dagplejen. :-)

dagsinstitution-fotografbørnhave-fotograferingfotografering-i-dagplejen

Vi fotograferer også i børnehaver, dagsintitutioner og skoler

Vi i gerne have et tilbud på fotografering i børnehaven, dagsinsitutionen eller på jeres skole, så læs mere omfotografering i insitutionen her.

børnebilleder-fra-dagsintitutionendagpleje-fotografen

indhold