Fotografisk virksomhed Fotografisk virksomhed Vestjylland og i Herning. Vi bygger på kærligheden til kunsten og den romantiske fascination i at fryse de mindeværdige øjeblikke. Herning fotografi har eksisteret i rigtigt mange år og vi har beskæftiget os med alle grene inden for faget. Vi har specialiseret os i fotografering af mennesker, hvilket kræver stor teknisk forståelse og en dyb indsigt i samspillet mellem motiv og fotograf.

Fotografisk virksomhed Vestjylland

Portræt

Et portræt kan bruges til mange formål. Du kan enten have et ønske om at styrke dit brand professionelt i Herning eller Vestjylland. Det kan benyttes til et website, visitkort eller brochurer, eller du kan have brug for et privat portræt til en gave eller til et profilbillede på de sociale medier. Mulighederne er mange, men det vigtigste er at du arbejder sammen med en professionel fotograf der forstår formål og ønsker. Et professionelt portræt gør en forskel.

Portræt

Bryllup

Mange års erfaring har gjort os til eksperter i den svære kunst: bryllupsfotografering. Mange fotografer frygter denne disciplin, og det er med ret god grund da billederne ikke kan gøres om, når først brudeparret har forladt kirken. Fotografen skal tænke teknik og lys i god tid inden fotograferingen og det er ofte der at onkel Jørgen ikke har tilstrækkelig med erfaring. Hos os får du garanti for veludført arbejde og et produkt som du med glæde kan se på i mange år.

Læs mere om professionel bryllupsfotografi

Bryllup i Herning

Boudoir

Boudoir fotografering er en type fotografering som typisk fotograferes i studiet eller hos dig selv, måske i din stue eller i dit soveværelse. Det mest almindelige er at tage nogle flotte stylede fotografier, hvor kvinden er delvist tildækket af eksempelvis noget flot lingeri. Mange kvinder benytter legligheden til at udleve drømmen om at være model for et par timer og det er blevet meget almindeligt at man i forbindelse med et bryllup forærer sin udkårne et sæt boudoirfotografier i morgengave.

Fotograferne i Herning søger at skabe så trygge rammer som overhovedet muligt omkring denne disciplin, for vi ved af erfaring at mange kvinder føler sig lidt på gyngende grund hvis det er første gang. Hvis det ønskes, og mod en begrænset merpris, kommer vi både fotografen og en kvindelig assistent til fotograferingen.

Sørg for at have en relativ kraftig make-up på til denne type fotografering og for at undgå mærker i den nøgne hud er det vigtigt at du ifører dig en morgenkåbe eller anden løstsiddende påklædning før vi kommer og mindst en time før fotograferingen.

Boudoir

Børn

Børnefotografering er rigtigt sjovt. Vi har tålmodighed til at vente til barnet er helt klar til at blive fotograferet og venter til det helt rigtige øjeblik, så barnet er trygt og glad. Det giver langt de bedste fotografier, med det rette udtryk. Vores stil er kreativ og sjov og vores fotografier virker ikke opstillede og kunstige.

Mange af vores kunder vender tilbage år efter år for at kunne mindes den tid deres børn var mindre og for at følge deres børns udvikling. Prisen for et professionelt fotografi af det kæreste eje man, som forældrer har, synes særdeles beskeden set i forhold til den glæde man får i mange år.

indhold