Produktvideo

Præsenter jeres produkt med en lækker produktvideo

Vi oplever at flere og flere virksomheder ønsker at kombinere billeder en flot video fra virksomheden eller forskellige produkter. I en tid med massevis af tilbud, handler det nu, mere end nogensinde om at være et skridt foran sine konkurrenter. En produktvideo er med til at præsenterer dine produkter, hvad end det er et fysisk produkt eller en service på en lækker og anderledes måde end traditionel tekst. Ved en produktvideo har du mulighed for rent faktisk at vise dine produkter og eventuelle egenskaber.

Benyt dig af en flot produktvideo og vis dine kunder, hvad dine produkter kan i stedet for blot at beskrive det med ord. Det er med til at skabe højere troværdighed – og troværdige virksomheder konverterer bedre.

Læs mere om video produktioner

Event video

Få lavet en flot og professionel video af jeres gymnastik opvisning, teater forestilling, lancering eller andet. Vi stille op med flere kameraer så vi kan optage hele eventet fra flere vinkler, og derved give jer det bedst mulige slutprodukt. En opgave som denne kræver forberedelse, professionalisme og evnen til at slå koldt vand i blodet.

Igennem de sidste 9 år har vi produceret film for efterskoler i Forum. Vi stiller op med adskillige kameraer så det er muligt at klippe mellem forskellige vinkler, efterskolen for derved en samlet film som er professionelt produceret

Alt dette munder ud i en samlet professionel film af den fulde opvisning som efterskolen giver til deres elever som et minde om efterskole tiden, samt en teaser(ses ovenfor) som efterskolen bruger i forskelige sammenhænge.

Videoer til de sociale medier (SoMe Videoer)

Ønsker i en øget aktivitet på de sociale medier og muligheden for at give jeres kunder et indblik i hvad jeres virksomhed kan tilbyde. Så er en SoMe video den rette vej at gå. Vi tilbyder professionelle video produktion med henblik på at lave den perfekte video til jeres sociale medier.

Hos Fotograferne i Odense, har vi lavet en række små videoer til brug på de sociale medier for forskellige større og mindre erhvervsdrivende på Fyn. Disse SoMe videoer skulle være med til at skabe en øget aktivitet på deres platforme på de sociale medier og give potentielle kunder et indblik i hvad virksomheden kan tilbyde.

Med stor fordel blev de selv samme videoer brugt inde på virksomhedens hjemmeside under de relevante faner for at visualisere samt underbygge den skrevne tekst. Et sådanne tiltag vil også hjælpe til med at forbedre rankingen på søgemaskiner.

Fang hyggen med en stemningsvideo

Få indfanget stemningen i en lækker stemningsvideo af jeres virksomhed. Med en stemningsvideo er det muligt at give potentielle kunder et indblik i jeres virksomhed/produkt og derved skabe øget aktivitet. En sådanne video kan evt. bruges i forbindelse med et website hvor det kan give en bedre SEO ranking.  

Vi lavede noget for en Restaurant der havde et ønske om at få lavet en video der indfangede den hyggelige stemning på restauranten og omgivelserne. Denne video skulle bruges til at give et indblik i restauranten og vise nye kunder hvad de kan forvente af restauranten og omgivelserne. Videoen bliver brugt som introduktion af restauranten på deres hjemmeside og på facebook som covervideo.

indhold