Familie- og gruppe foto – en super gaveidé

Rigtig mange får lavet et gruppefoto af hele familien, med forældre, søskende, bedsteforældre, fodboldvennerne eller nogle helt andre. Kun fantasien sætter grænser for Jeres gruppebillede.

familie-foto-herning

Ikke mere de kedelige gruppefotos

Et gruppefoto behøver heldigvis ikke være kedeligt. Vi laver det på mange forskellige måder, og det kan fx være en god idé at lave billedet udenfor, hvor der er bedre mulig for at bruge lokationen til at skabe dynamik i billedet.
Det kan være, at I kender et sted, hvor I har tilknytning til det –  Jeres lokalområde i Herning – eller på anden måde har kontakt til. Vi hjælper Jer gerne med at finde den helt rigtige lokation for Jeres familiebillede.

gruppefoto_Herning

Familiefoto – en sjov begivenhed for familien

Gruppebilleder af familien får som regel smilene frem hos alle, og vi gør meget ud af, at fotografering skal være en sjov og god oplevelse for alle.

gruppe_familie_fotograf

Fotografering af grupper

Fotografering af grupper af mennesker eller familiefotos, kan gøres stort set hvor i ønsker det i og omkring Herning. Vi laver fotos af alle slags grupper, om det er store kor fotos, bands, firma grupper, eller familiefotos, i siger bare til, og vi kommer gerne.

gruppefoto-i-Herning

Mere om Herning fotografi her.