Få taget billeder med din store kærlighed til glæde for jer selv. Enten i forbindelse med forlovelse eller for at få foreviget jeres smukke kærlighed til hinanden med nogle flotte, nære billeder, der viser jer fra jeres bedste side.

Fotografier der viser kærligheden

Fotografier der viser kærligheden

Fotografier der viser kærligheden, tosomheden, hvad I har sammen. Enten i hjemmet, udenfor på en location på stranden, ved marken eller lign. eller i vores atelier. En romantisk oplevelse til jeres årsdag, Valentine’s day eller lign. Vi har været med til et par frierier herinde i denne forbindelse. Det er helt perfekt og meget rørende.

Vil du gerne have lavet en fotografering i Herning?

Ring og aftal nærmere med os, hvis du vil overraske din kæreste med et frieri ved fotograferingen, så foreviger vi det og så har vi den røde løber og champagne klar til jer… og så krydser vi selvfølgelig fingre for et Ja! 😉

parfotografering on location

parfotografering on location

Denne pakke indeholder parfotografering on location efter eget valg. Det kan være i parken lige overfor butikken, på stranden, gaden, skoven, marken, hos jer eller. lign. Kørsel er inklusiv i prisen hvis det er i Herning og Vestjylland. Hvis I bor udenfor Herning, så spørg efter pris. I modtager billederne let redigeret i et flot online-galleri til udvælgelse og vælger ud fra her. Pris på prints og indramning etc kan i læse mere om her. Der er mange muligheder, f.eks. albums, digitale filer, m.m. I finder alle tilkøbsmuligheder under fanen “Produkter”, hvor I kan se iPhone-covers, rammer, m.m.